dilluns, 21 de març del 2011

'L'Hedera Helix'


Argument:

Un home rep un regal per part d'una amiga seva. Aquest és una corbata molt hortera i estrafolària. Ell vol agrair-li aquest gest d'amistat i amor. Llavors se li ocorre la idea de regalar-li una planta grimpadora. Amb aquesta aconseguirà dos objectius: fer-li un detall a l'amiga i tapar la paret del jardí d'aquesta (que no suporta) amb la planta. Per tant, pretén que la planta tingui un creixement ràpid per sorprendre-la. Finalment, acaba adquirint una planta poc coneguda, anomenada Hedera Helix.
Aquesta planta creix a una velocitat molt elevada i el florista li aconsella tornar ràpid a casa, però com òbviament passa, el personatge no en fa cas i la seva tornada a casa de l'amiga es va complicant degut al creixement tan i tan accelerat de la planta, que l'impedeix continuar.

Per fortuna aconsegueix arribar-hi tot envoltat de les tiges de l'hedera helix, que només li deixa veure la corbata. L'amiga té una reacció que causa comicitat, ja que li diu: "Baixa de l'arbre, grandolàs, no veus que ja no tens edat per a aquestes coses?"

Tema: la impaciència de vegades ens juga males passades.

Saray Ambrosio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada